0786011110 contact@firedeco.ro
Selectează o Pagină

Sa oferi un cadou cu adevarat util, original si apreciat de “destinatar” este adesea o provocare. Cadou de nasi, fini, pentru Craciun sau aniversari? Cadou de casa noua, tineri casatoriti, prieteni buni? Sau poate clienti deosebiti, parteneri de afaceri? Sau persoane ce au deja aproape orice, si sunt greu de a mai fi impresionati de ceva? Ce sa alegi?

Ce cadou poti oferi cuiva incat sa fie memorabil, practic si apreciat? De “clasicele” seturi de cristale, oale si ghivece e plina lumea. De agende si sticle scumpe de bauturi, de asemenea. Nu aduc nimic nou si nu personalizeaza cu nimic cadoul.

Vrei sa oferi un cadou “altfel” cuiva drag, care sta la curte? Ofera-i o vatra de foc (fire pit) sau un semineu pentru gradina si terasa! De ce? Pentru ca focul este un element ancestral ce ne aduna impreuna instinctiv. Pentru ca orice gradina/ terasa este potentata de un fire pit. Spatiul in care vatra de foc este pozitionata capata utilitate si “sare si piper”, devine locul din gradina unde se strange familia sau gasca de prieteni.

Un astfel de cadou este in trend si este inedit. Designerii peisagisti integreaza acest concept in decorarea si utilarea gradinilor. Beneficiile unei vetre de foc sunt multiple. Cel mai important fiind emotia pozitiva ce apare atunci cand este folosita (relaxare, veselie, prieteni, familie in jurul focului). Astfel, gestul tau cu acest cadou va dainui.

Atmosfera creata de un foc bland este deosebita, oferind lumina, caldura, trosnet de lemne si un spirit special, in orice anotimp. Langa foc se deapana amintiri, se leaga prietenii noi, se fac petreceri in aer liber și au loc conversatii smart. Sau se savureaza in tihna, o carte, un ceai, un vin fiert sau ce pofteste inima proprietarului.

Exista vetre de foc metalice, din otel, fonta, ceramice, dimensiuni si modele variate, potrivite pentru orice spatiu sau buget. De asemenea, modelele tip semineu pentru terasa si gradina sunt extrem de apreciate si pot juca un rol principal atat in incalzirea terasei cat si in decorarea ei.

Impresioneaza-ti prietenii sau partenerii de afaceri si alege un cadou cu adevarat practic si deosebit pentru acest Craciun, sau pentru alte ocazii speciale.

Sursa: https://www.wall-street.ro/articol/Lifestyle/247106/ce-cadou-de-craciun-poti-oferi-cuiva-care-are-de-toate.html