0786011110 contact@firedeco.ro
Selectează o Pagină

Ca romani, avem in gene placerea petrecerii serilor in gradina, iesitul la picnic sau roirea in jurul unui foc de tabara. Cei ce iubesc stilul outdoor vor gusta o seara in jurul focului ce arde calm intr-un fire pit modern si minimalist, alaturi de persoane drage si povesti interesante. Unele dintre cele mai memorabile povesti se spun in jurul focului, alaturi de familie si prieteni… cu ceva bauturi si gustari langa, si multa voie buna. J

FIRE DECO (http://www.firedeco.ro/)  isi propune sa adune prietenii impreuna, prin piese de tip fire pit si accesorii ce se integreaza organic in decorul contemporan al oricarei gradini, terase sau petreceri private/evenimente outdoor.

Iata 5 motive pentru care un fire pit este cea mai buna alegere de a-ti utila gradina in acest sezon:

Relaxare

Te poti relaxa, citi sau contempla natura in jurul unui foc arzand in liniste, generand o atmosfera reconfortanta. Fara smartfonuri si aplicatii sofisticate. E ca si cum timpul ar sta in loc pentru cateva minute. Doar tu cu gandurile tale; sau cu prietenii, socializand in mod real.

Party si amuzament

O petrecere in aer liber, cu unul sau mai multe astfel de piese in decor, devine memorabila si mai distractiva. Prietenii se aduna la glume, gașca se incalzeste si la propriu si la figurat. Puteti coace bezele, sau arunca praf mistic ce coloreaza flacarile, obtinand decoruri spectaculoase si fotografii de tinut minte.

Prelungire sezon outdoor

Un alt motiv pentru a-ti dota gradina cu un fire pit este ca te imbie sa petreci seri in natura cat mai mult de-a lungul anului. Deoarece combina caldura cu frumusetea, te vei putea bucura de efectele sale incepand de primavara devreme si pana toamna tarziu; poate si iarna, daca vrei sa indulcesti frigul.

Gătit

Fire pit-urile de la FIRE DECO sunt realizate din materiale durabile, incat te boti bucura de ele vreme indelungata. Unele modele pot fi accesorizate si cu grill (http://www.firedeco.ro/capace-fire-pit/gr-tar-pentru-fire-pit.html ) deasupra bolului de ardere, pentru a-l putea transforma oricand si intr-o solutie eficienta si eleganta de barbeque. Grill-ul este din otel inoxidabil, cu 6 variante de ajustare a inaltimii. Astfel, tu decizi cum folosesti fire pit-ul tau. In functie de stare, poti trece de la boem la master chef. 😉

Mobilitate si siguranta

Sunt portabile, le poti lua cu tine in zone de picnic sau pe malul unei ape, cata vreme esti atent la reglementatarile in vigoare si faci focul doar in spatii unde acest loc este permis (Vezi aici legislatia in vigoare:  https://lege5.ro/Gratuit/gmytgobrgq/legea-nr-54-2012-privind-desfasurarea-activitatilor-de-picnic) .

Cu aceste modele de fire pit ai avantajul de a nu arde iarba/solul in zona in care campezi si faci focul, iar arderea lemnelor este mult mai bine controlata, acestea ramanand in cuva bolului. Dupa ardere, bolul se poate curata usor de cenusa, mentinand mediul curat si modul tau de lucru sigur si usor.

Un astfel de fire pit in gradina iti va oferi tie si prietenilor un loc special in care sa va strangeti, sa va relaxati/distrati, aducand si un plus de valoare estetica intregii tale proprietati. Cu siguranta investitia merita, caci, de regula, fire pit-urile FIRE DECO te tin o viata.